Verksted

Mekanisk bilverksted

Vi er kjent i Oppdal for å være billig, effektiv i jobben og med et godt sluttresultat. Med tidsriktig og godt utstyr utfører vi de aller fleste reperasjoner på alle biler inntil 3500 kg uansett merke.

Hvorfor velge oss?

Det er mange grunner til at du burde velge oss som ditt bilverksted. Her er noen av de viktigste

  1. Fabrikkgaranti fortsetter å gjelde etter at en service eller reparasjon er gjennomført hos oss.


  2. Vi følger ALLTID bilfabrikkenes retningslinjer og spesifikasjoner


  3. Vi bruker deler av minimum samme kvalitet som originaldelene


Se mer om..

img

Vi tilbyr service og vedlikeholdsprogram i henhold til fabrikkenes spesifikasjoner. Riktig ettersyn i rett tid opprettholder kjøre- og driftssikkerhet, samt bilens verdi.

Flushing av automatgirkasse

Flushing av girkassen bør gjøres regelmessig. Når bilen begynner å gire hardt, eller oljen lukter brent og ser brun ut må den skiftes. Dette krever en mer omfattende jobb enn bare å løsne på avtappingspluggen. Ved tapping av oljen fra denne, blir bare 1/3 del av oljen byttet. Maskinen er tilkoblet bilens oljekretsløp og all girolje (inkludert kjøler og converter) blir byttet samtidig som det blir tilført tilsetninger. Alt dette i en og samme operasjon. Prosessen er rask og med minimalt oljesøl.

Dersom bilen din er registrert i vårt kundesystem, vil du automatisk få beskjed når det er tid for ny EU-kontroll. Dersom bilen ikke er registrert i vårt kundesystem, må du selv følge med og avtale tid for EU-kontroll. Ta gjerne kontakt dersom du ønsker å legge inn bilen din i kundesystemet vårt.

Vi tilbyr gode priser til firmakunder. Du som firmakunde får rabatter på både service og reparasjonsarbeide. Bilen blir automatisk innkalt til EU-kontroll og vi kontakter deg for årlig servicevedlikehold. Kontakt oss HER for mer informasjon.